Ποια είναι τα πλεονεκτήματα που θα έχεις αν επενδύσεις στην τεχνολογία που σου προτείνουμε:

  1. Θα έχεις τη δυνατότητα παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας 24ώρες την ήμερα. Αυτό σημαίνει ότι η παραγωγή είναι τεράστια και εξασφαλισμένη. Καιρικά φαινόμενα δε θα σε  επηρεάζουν όπως συμβαίνει με τα φωτοβολταϊκά και τις ανεμογεννήτριες.

  2.  Θα έχεις την δυνατότητα να κάνεις απόσβεση  της επένδυσης σε 3 χρόνια. Η οικονομική μας πρόταση το αποδεικνύει.

  3. Θα μπορείς να εξασφαλίσεις ένα σταθερό και εγγυημένο εισόδημα για σένα και την οικογένειά σου  το οποίο για 20 χρόνια θα σε κάνει οικονομικά ανεξάρτητο.

  4. Τα κέρδη που θα έχεις θα μπορείς να τα  επανεπενδύσεις σε νέες ευκαιρίες που θα σου παρουσιαστούν.

  5. Θα μπορείς να εξασφαλίσεις μια θέση εργασίας σε όποιον εσύ κρίνεις, αν είναι κατάλληλος για την δουλειά που θέλουμε να κάνει. Η εταιρία μας είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση του.
  6. Αποκτάς κύρος και δύναμη αφού γίνεσαι ένας οικονομικός παράγοντας της περιοχής σου που γύρω από την  επένδυσή του δημιουργείται ένας κύκλος εργασιών που αφορά λογιστές,  μεταφορείς, μηχανικούς, ηλεκτρολόγους κλπ.
  7. Προστατεύεις το περιβάλλον από την μόλυνση καθώς χιλιάδες λίτρα φυτικών ελαίων θα κατέληγαν στην χωματερή και στη θάλασσα. Η παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα είναι οικολογική, καθώς η βιομάζα αποτελεί ανανεώσιμη πηγή ενέργειας  (ΑΠΕ).
  8. Βοηθάς στην αποκέντρωση της παραγωγής ενέργειας εφόσον εγκαθιστάς μια μονάδα στην ύπαιθρο. Ταυτόχρονα, συμβάλλεις στην αντιμετώπιση του sun-set effect, το φαινόμενο δηλαδή που παρουσιάζεται μετά τη δύση του ήλιου, όταν η παροχή ισχύος από τα ΦΒ είναι μηδενική. Αυτό αποδεικνύεται ιδιαίτερα σημαντικό για τη ΔΕΗ, αφού διαφορετικά θα έπρεπε η ίδια να θέσει σε λειτουργία νέες μονάδες παραγωγής για την κάλυψη της ισχύος.
  9. Θα έχεις εξασφαλισμένη πρώτη υλη από την εταιρία μας καθώς έχουμε κάνει στρατηγικές συμφωνίες με μεγάλες εταιρίες για κάλυψη όλης της ζήτησης.
  10. Μπορείς να αναθέσεις την διαχείριση στην BIGPOWER και να επωφεληθείς από τα ετήσια συμβόλαια διαχείρισης και συντήρησης που προσφέρουμε ώστε να μην ασχολείσαι καθόλου με την  λειτουργία της επένδυσης.
  11. Θα μπορείς να κάνεις χρήση ένα από τα οικονομικά προγράμματα που προσφέρουμε  για χρηματοδότηση της μονάδας.

Α) Πώληση της άδειας

Β) Επένδυση από κοινού με την  BIGPOWER

Γ) Εύρεση επενδυτή από την BIGPOWER

Δ) Χρηματοδότηση από την BIGPOWER με εξασφάλιση την παραγωγή ενέργειας.

Ε) Άλλοι τρόποι.

12.Αυξάνει σημαντικά την αξία του ακινήτου σας. Σε περίπτωση που θελήσετε επίσης να το πουλήσετε ή να το ενοικιάσετε μπορείτε να ρευστοποιήσετε μελλοντικά κέρδη άμεσα ενώ σε αντίθετη περίπτωση θα έπρεπε να περιμένετε να παρέλθει ο χρόνος.

13.Δωρεάν 2ετή Ασφάλιση του έργου(κλοπή, δολιοφθορά, πυρκαγιά).

Θα έχετε την δυνατότητα να αποκτήσετε  την προηγμένη τεχνολογία την εμπειρία και τον κατάλληλο εξοπλισμό για να κατασκευαστεί η μονάδα.

 

Η BIGPOWER μπορεί να εγγυηθεί για όλα τα παραπάνω.