Δωρεάν Πλήρης Oδηγός

Δωρεάν Πλήρης οδηγός Επένδυσης Σε Μονάδα Παραγωγής Ενέργειας

Παραγωγή ενέργειας απο φυτικά έλαια (βιορευστά)

Μια ακόμα ευκαιρία παρουσιάζεται στον τομέα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ). Μετά την πολύ μεγάλη ανάπτυξη που είχαν τα έργα στα Φωτοβολταϊκά και τον κορεσμό τους αφού πλέoν δεν δίνονται νέες άδειες, η ηλεκτροπαραγωγή από  βιομάζα έρχεται να καλύψει το μεγάλο επενδυτικό ενδιαφέρoν που υπάρχει για εγγυημένες και  μεγάλες αποδόσεις.

Kέρδισε 20.000 ευρώ εγγυημένα για 20 χρόνια τώρα

Η βιομάζα πλέον μπορεί να γίνει αντικείμενο κερδοφορίας για όλους και όχι μόνο για μεγάλες επιχειρήσεις. Η BIG POWER ειδικεύεται σε όλες τις ανανεώσιμες πηγές παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας, όπως η παραγωγή ενέργειας από φυτικά έλαια  ( UCO & WVO OIL ) και η αεριοποίηση του ξύλου.

Η όλη ιδέα αυτής της τεχνολογίας βασίζεται στην καύση φυτικού ελαίου ως καύσιμο για κινητήρα εσωτερικής καύσης, συνήθως ένα τροποποιημένο κινητήρα ντίζελ. Στο πλαίσιο της στήριξης του πελάτη η BIG POWER προσφέρει όλα τα μέρη του εξοπλισμού για σταθμούς παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυτικό λάδι ( UCO & WVO OIL ). Υπάρχει ευρύ φάσμα εξοπλισμού που διατίθεται σε όλα τα στάδια της κατασκευής και της λειτουργίας ενός σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από φυτικά έλαια ( UCO & WVO OIL ) και αεριοποίηση του ξύλου.

Ξεκινώντας από τη δεξαμενή καυσίμων, τη γεννήτρια και το υπόλοιπο του ηλεκτρομηχανολογικού εξοπλισμού, αλλά και το σύνολο της υποδομής της εγκατάστασης, η BIG POWER σε συνεργασία με τους σημαντικότερους κατασκευαστές παγκοσμίως, έχει τα πάντα που μπορεί να χρειαστείτε σε ανταγωνιστικές τιμές και υψηλό επίπεδο υπηρεσιών.

Ξεκινήστε τώρα. Θα είναι η καλύτερη κίνηση που κάνατε ! 

Ζητούνται εκτάσεις για εγκατάσταση παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας

Αν διαθέτεται αγροτεμάχιο πάνω από 4 στρέμματα, είναι κοντά σε δίκτυο της ΔΕΗ και είναι εκτός οικισμού, η εταιρία μας ενδιαφέρεται να το ενοικιάσει για 23 χρόνια. Προσφέρουμε  200 ευρώ το χρόνο ανα στρέμμα. 

Κάποια χαρακτηριστικά ακόμα που απαιτούνται επίσης είναι:

  • Να βρίσκεται κοντά σε οδικό δίκτυο.

  • Να υπάρχει πρόσβαση  με δρόμο. 

Καλέστε μας άμεσα

στο τηλέφωνο  26650400240-2665306811 ή

στείλτε e-mail : bigpower@hotmail.com

Επιχειρηματική πρόταση

Η BIG POWER σε σύντομο χρονικό διάστημα αναμένετε να προχωρήσει σε επιχειρηματική πρόταση η οποία θα απευθύνετε σε κόσμο ο οποίος διαθέτει ένα κεφάλαιο και προτίθεται να το επενδύσει σε μια κερδοφόρα εταιρία. 

Ο τρόπος που η πρόταση θα βγει στην αγορά είναι σε πολλή προχωρημένο στάδιο. Ήδη παρουσιάζετε στο υπάρχον πελατολόγιο της εταιρίας από την δραστηριοποίηση μας στον τομέα των φωτοβολταϊκών. Σε περίπτωση που θέλετε να μετέχετε στην διαμόρφωση της πρότασης μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. 

Κατεβάστε τον οδηγό και θα είστε οι πρώτοι που θα ενημερωθείτε  για την συμμετοχή στις μονάδες .