Ζητούνται εκτάσεις για εγκατάσταση φωτοβολταικου παρκου

 

 

Τον εντοπισμό κατάλληλων εκτάσεων σε επιλεγμένες περιοχές της επικράτειας , για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών μονάδων ισχύος από 0,5 MW έως 50 MW έχει ξεκινήσει η εταιρεία μας .Έχοντας εξασφαλίσει χρηματοδότηση για την κατασκευή των έργων, τρέχει πρόγραμμα μακροχρόνιας μίσθωσης αγρών ,όλων των κατηγοριών για την υλοποίηση του στόχου.

Τα χωράφια πρέπει να είναι κοντά σε ξύλινες κολώνες  της ΔΕΗ, να είναι πάνω από 7 στρέμματα, να έχουν καθαρούς τίτλους ιδιοκτησίας, να μην έχουν σκιάσεις από μεγάλα δέντρα η βουνά. Καλώντας μας στο τηλέφωνο ένας συνεργάτης μας θα εντοπίσει το ακίνητο και θα κάνει μια αρχική εκτίμηση του χώρου.

Το ενοίκιο που προσφέρουμε είναι από 150 ευρώ έως 200 ευρώ ανά στρέμμα τον χρόνο και εξαρτάται από το πόσο κατάλληλο είναι το χωράφι. Το ιδιωτικό συμφωνητικό έχει ισχύ για 25 χρονιά .

Προκειμένου να γίνει η έναρξη της συνεργασίας θα γίνει σύνταξη ιδιωτικού συμφωνητικού μίσθωσης με τους όρους που περιγράφονται στο προσχέδιο το οποίο μπορείτε να κατεβάσετε εδω .Σε περιπτώσει που το ακίνητο δεν χαρακτηρίζετε ως δάσος δεν έχει πρόβλημα από την εφορεία αρχαιοτήτων , και δεν βρίσκεται σε κορεσμένο  ηλεκτρικό δίκτυο της ΔΕΗ θα μπορέσει να αδειοδοτηθεί και να κατασκευαστεί το Φωτοβολταϊκό πάρκο. Αν κάποια από τις ποιο πάνω προϋποθέσεις δεν εκπληρωθεί το ιδιωτικό συμφωνητικό μισθώσεως θα λυθεί .

Λόγο της μεγάλης ζήτησης για έργα και προκειμένου να μπούμε μπροστά από τον ανταγωνισμό οι ενδιαφερόμενοι που θέλουν να μισθώσουν τα κτήματα τους πρέπει να κινηθούν γρήγορα ώστε να κατατεθεί ο πλήρης φάκελος στην ΔΕΔΔΗΕ και να πάρουμε το πρωτόκολλο της αίτησης το οποίο και μας εξασφαλίζει την προτεραιότητα στην εξέταση του φακέλου.

Για την διευκόλυνση των οικοπεδούχων η εταιρεία μας καλύπτει το κόστος  για την σύνταξη του τοπογραφικού  το οποίο θα πρέπει να συνοδεύει τον τίτλο ιδιοκτησίας του χωραφιού.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στα τηλεφωνά

 2665400240

2665306811

6996664470

και στο mail   bigpower@hotmail.com

Καλέστε μας άμεσα στο τηλέφωνο:

2665306811-6937123378

ή στείλτε e-mail bigpower@hotmail.com

 

θέλω να πάρω ενοίκιο από το χωράφι μου.